Winkelcentrum Achterlo, Wijchen

achterlo-wijchen-01
Stitched Panorama
achterlo-wijchen-03
achterlo-wijchen-04
achterlo-wijchen-05
achterlo-wijchen-06
achterlo-wijchen-07

Omschrijving:

Robuust woongebouw 53 woningen, geheel verdiepte parkeergarage, 2000 m2 winkels, sporthal.

Ontwerp: Mark Mes (BSA Wim de Bruijn)
Opdrachtgever: Giesbers Bouw te Arnhem
Aannemer: Giesbers Bouw te Arnhem

Mijn werkzaamheden:

In AutoCAD Architecture het tekenwerk voor de plattegronden, gevels en doorsneden verzorgt van het definitief ontwerp tot en met de uitvoeringstekeningen. Daarbij ook verkoop- en splitsingstekeningen gemaakt.

 
Dit project is een ontwerp van Bureau voor Stedebouw en Architectuur Wim de Bruijn. Ik heb aan dit project gewerkt toen ik nog in dienst was van dit bureau. Ik heb toestemming om dit project te gebruiken als referentie van mijn werk.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.