Robin

Goeie gebouwen maken, dat is wat ik graag doe. Daarbij laat ik het ontwerp graag aan de architect, maar kan ik dankzij ervaring bij architectenbureaus meedenken met de architect om tot de beste oplossing voor een gebouw te komen.

Over mij
Geboren in Zwartewaal, een klein dorpje onder de rook van Rotterdam en inmiddels al meer dan 20 jaar woonachtig in Rotterdam. Naast interesse in computers en IT verken ik graag steden in het buitenland en de omgeving van Rotterdam op de fiets (bij mooi weer).

Ervaring
Sinds 2000 bij een aantal architectenbureaus gewerkt waar ik aan een grote diversiteit aan projecten heb gewerkt, van interieur voor fastfood restaurants tot appartementen en van grondgebonden woningen en bedrijfshallen tot kantoren. In 2017 de stap gemaakt om als ondernemer verder te gaan.

 

Eigenaar, Revit Modelleur, 2017-heden
Robin Deurloo – Building Modelling
Werkzaam in bijna alle gebieden van architectuur, van interieur tot woningbouw en kantoren en nieuwbouw tot renovatie voor een groot aantal opdrachtgevers. Dit in diverse constructies, denk aan freelance samen met andere modelleurs zowel vanaf mijn eigen locatie als bij de opdrachtgever op kantoor, maar ook aangenomen projecten die ik alleen en voor een vast bedrag uitwerk.

Revit Modelleur, 2016-2017
Groosman
Aan diverse woningbouw projecten gewerkt, waaronder de omgevingsvergunning en uitvoeringsstukken van 24 geschakelde woningen, uitvoeringsstukken van een appartementen gebouw en de omgevingsverggunning van een tweede appartementen gebouw.

CAD Tekenaar/Revit Modelleur, 2003-2016
Bureau voor Stedebouw en Architectuur Wim de Bruijn
Bouwkundig tekenaar in alle fases van het ontwerp proces van VO tot en met BU. Eerst een aantal jaar gewerkt met AutoCAD en GBa waarna er is overgestapt naar Architectural Desktop / AutoCAD Architecture. Vanaf 2011 is een start gemaakt met het uitwerken in AutoDesk Revit en vanaf 2013 zijn alle nieuwe projecten uitgevoerd in Revit. Hier ben ik de eerstelijns systeem beheerder voor het oplossen van problemen en het regelen van alles wat betreft de automatisering op kantoor. Tevens CAD manager en mede verantwoordelijk geweest voor het opzetten van de bureau systematiek en werkmethodiek binnen AutoCAD Architecture en later in Revit.

CAD Tekenaar, 2000-2002
STARS Design
Binnen dit bedrijf was ik de enige tekenaar en heb hierdoor al het tekenwerk verricht van de schets fase tot en met de uitvoeringsfase. Hier was ik ook werkzaam als systeem beheerder voor het installeren en onderhouden van computers met MS Windows en heb hier enige kennis opgedaan m.b.t. het aanleggen en onderhouden van een netwerk.

Comments are closed.