Robin

Werkervaring:

 

Eigenaar, Revit Modelleur

2017-heden, Rotterdam
Robin Deurloo – Building Modelling

Revit Modelleur

2016-2017, Rotterdam
Groosman
Aan diverse woningbouw projecten gewerkt, waaronder de omgevingsvergunning en uitvoeringsstukken van 24 geschakelde woningen, uitvoeringsstukken van een appartementen gebouw en de omgevingsverggunning van een tweede appartementen gebouw.

CAD Tekenaar/Revit Modelleur

2003-2016, Rotterdam
Bureau voor Stedebouw en Architectuur Wim de Bruijn
Bouwkundig tekenaar in alle fases van het ontwerp proces van VO tot en met BU. Eerst een aantal jaar gewerkt met AutoCAD en GBa waarna er is overgestapt naar Architectural Desktop / AutoCAD Architecture. Vanaf 2011 is een start gemaakt met het uitwerken in AutoDesk Revit en vanaf 2013 zijn alle nieuwe projecten uitgevoerd in Revit.

Hier ben ik de eerstelijns systeem beheerder voor het oplossen van problemen en het regelen van alles wat betreft de automatisering op kantoor. Tevens CAD manager en mede verantwoordelijk geweest voor het opzetten van de bureau systematiek en werkmethodiek binnen AutoCAD Architecture en later in Revit.

CAD Tekenaar

2000-2002, Rotterdam
STARS Design
Binnen dit bedrijf was ik de enige tekenaar en heb hierdoor al het tekenwerk verricht van de schets fase tot en met de uitvoeringsfase.

Hier was ik ook werkzaam als systeem beheerder voor het installeren en onderhouden van computers met MS Windows en heb hier enige kennis opgedaan m.b.t. het aanleggen en onderhouden van een netwerk.

Comments are closed.