2020 -> 2021

Goed, 2020 zit er op, gelukkig, zullen we maar zeggen, hoewel 2020 voor mij persoonlijk best een goed jaar was.

Maar een paar bekenden die corona hebben gehad en gelukkig allemaal er ook weer zonder al te veel gedoe vanaf gekomen. Een vakantie die 2x niet door ging en zeker wat minder leuke dingen gedaan en de familie gezien, maar door hier creatief mee om te gaan is het allemaal goed verlopen (mijn moeder kan inmiddels prima video bellen met WhatsApp bijvoorbeeld).

Waar mogelijk en netjes volgens de regels ook af en toe wat leuke dingen gedaan, met een paar mensen in het park een pizza eten en een wijntje drinken of gewoon wat vaker even een rondje lopen buiten.

Qua werk heb ik ook niet te klagen. Natuurlijk denk je als alles op slot gaat hoe dat allemaal moet, maar gelukkig ging alles voor mij gewoon door. Nu heb ik wellicht het voordeel dat ik altijd al zo veel mogelijk vanuit huis werkte en daar is dus niet veel in veranderd.

2021 lijkt vooralsnog ook weer prima te worden. De eerste maanden staat er al wat op de planning (al moet er nog een handtekening gezet worden) en ik ben al gepolst voor andere dingen ook, maar of dat wat wordt? Ik maak me er in ieder geval nog niet druk om en denk dat dat allemaal best wel weer in orde gaat komen.

Laten we wel hopen dat al die vaccins gaan brengen wat we allemaal hopen en dat we in de loop van 2021 allemaal weer wat meer kunnen. Gewoon weer eens langs bij je opdrachtgevers om een kop koffie te drinken bijvoorbeeld of om face to face je project te bespreken. We zullen zien…

Bookmark the permalink.

Comments are closed.