Begin 2018 en verder

De afgelopen 4 maanden druk bezig geweest met een mooi project in Rotterdam, waarvan de gebouweigenaar niet wil dat we hier over posten op internet totdat een aantal zaken geregeld zijn. Jammer natuurlijk, want je wil, zeker als ZZP-er, laten zien waar je mee bezig bent en dit als marketing gebruiken. Je probeert dan natuurlijk wel zaken te plaatsen op bijvoorbeeld LinkedIn die erg algemeen zijn (mijn vraag over het bouwbesluit en de hoogte van vloeren in bestaande gebouwen bijvoorbeeld) om toch een beetje onder de aandacht te komen. Ook merk ik dat je je wat meer gaat bemoeien met berichten van anderen.

Dus ondanks dat er weinig nieuws was over projecten heb ik niet stil gezeten. Dit zou, gezien de huidige drukte in de bouw, misschien ook wel vreemd geweest zijn. Tijdens dit project ook nog een aantal kleinere projecten gedaan. Een woonhuis, diverse installatie klussen voor Noordzij Brielle, de Revit modellen voor de bouwplaatsinrichting voor Bruil en wat ontruimingsplattegronden voor DHG en Middelwateringbouw. Dus lekker afwisselend allemaal, wat onder andere een rede was om iets meer dan een jaar geleden als ZZP-er aan de slag te gaan.

Gedurende de afgelopen 4 maanden en ook daar voor, contact gehad met een aantal partijen voor een volgend project en ik denk dat ik een leuke en interessante gevonden heb voor de komende 3 maanden met wellicht nog een vervolg daarna. Ook voor dit project moet nog even toestemming worden gevraagd om zaken op het internet te plaatsen, maar ik hoop deze snel te krijgen, dus word vervolgd. Ook de installatie klussen blijven binnen druppelen (afgelopen 2 weken 2 nieuwe) en ik ben gevraagd om 2 offertes te maken voor het uitwerken van 2 woningen.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.