Druk, maar er kan altijd meer bij!

Een aantal maanden geleden zette ik op LinkedIn een bericht dat ik, wanneer het wat rustig was, diverse dingen aan het doen ben waaruit wellicht een project kan komen en dat ik beschikbaar was voor modelleer werk.

Hierop heb ik veel reacties gekregen van diverse mensen die me doorstuurden naar bedrijven die wellicht wel een handje konden gebruiken en ook bedrijven die me rechtstreeks hebben benaderd.

Nu een paar maanden later en het is duidelijk gedaan met de rust. Inmiddels aan een mooi project aan het werken (daarover binnenkort vast meer) en daarnaast nog met wat kleinere projecten bezig en een aantal offertes de deur uit gedaan. Dat betekend natuurlijk niet dat dit het is, ik moet na deze projecten ook gewoon weer door.

Dus neem gerust contact op als je een project hebt dat uitgewerkt moet worden in BIM (of gewoon in Revit, zonder ILS en IFC mag ook natuurlijk) of als je wat hulp kunt gebruiken bij een project.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.