Mauritsstraat 28, Breda

Revit model en tekeningen gemaakt voor het indienen van een aanvraag omgevingsvergunning vanwege een legalisering van een woning op zolder aan de Mauritsstraat in Breda. Aan de hand van oude tekeningen een een bezoek op locatie de benodigde stukken gemaakt. Deze stukken waren onder andere: plattegronden, gevels en doorsneden van zowel de oorspronkelijke als huidige toestand, plattegronden met daarop aangegeven het gebruiksoppervlakte en het verblijfsgebied en een daglicht en ventilatie berekening van de nieuwe woning.

Vooral de monumentale voorgevel was een uitdaging met alle ornamenten. Het moest niet al te veel tijd en dus geld kosten, maar wel genoeg lijken op het pand zodat de tekeningen een goed beeld geven van hoe het pand eruit ziet. Dus zonder te veel in detail te treden alle elementen in de gevel gemodelleerd, met een prima resultaat.

Verder dit project als oefening gebruikt voor Enscape en hiervoor diverse materialen en textures gemaakt en aangepast om ook in de renderingen een goed beeld te krijgen


Opdrachtgever: Molkenboer Bouwproject Management
Adviseur brandveiligheid: Van Herk BVA
Periode: September 2017

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.