Start detaillering project Almelo

Vandaag maar eens een begin gemaakt met het maken van details voor de omgevingsvergunning voor mijn project in Almelo. Uiteraard ben je al met je details bezig als je je model maakt, maar er wijzigen toch altijd nog wat kleine dingen als je er echt in duikt.

Ik denk dat dit ze gaan worden voor deze gevel. Nog een handje vol aan de andere kant en misschien hier en daar nog eentje om alles goed duidelijk te maken.

Het andere blok wat hier haaks op staat is qua detaillering hetzelfde, dus ik moet nog even kijken of ik daar nog een geveltekening voor maak of het bij 2 laat.

Ik blijf dit toch één van de leuke dingen vinden van dit werk, puzzelen op details EN zorgen dat alles er nog een beetje ‘lekker’ uit ziet ook.

Binnenkort vast ook wat plaatjes van de details zelf.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.