Actief op LinkedIn ?

Ik heb ook toen ik nog voor een baas werkte af en toe wat met LinkedIn gedaan, wel een heel stuk minder dan nu, maar altijd mijn netwerk uitgebreid met mensen waar ik een project mee deed bijvoorbeeld.

Dat heeft me toen ik als ZZPer aan de slag ging al geholpen en nog steeds krijg ik van oude contacten soms wat dingen door gespeeld of word ik voorgesteld door een connectie die ik al jaren niet heb gezien of gesproken aan iemand voor een mogelijke samenwerking (vorige week nog), maar ook met het zoeken van een nieuwe baan zal dat zeker helpen.

Dus ik zou zeggen tegen de mensen die nu nog een vaste baan hebben, ga alvast aan de slag met je profiel, post af en toe dingen en reageer. Als je straks, om wat voor rede dan ook (COVID-19) op zoek moet naar nieuw werk en je het dan pas gaat doen ben je eigenlijk al te laat.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.