Bouwplaatsinrichting in Revit

Als beginnend ZZP-er heb je zo af en toe korte periodes waarin je wat minder werk heb dan je zou willen maar dat calculeer je natuurlijk in en is niet een heel groot probleem. Je gaat dan op zoek naar nieuwe projecten en ondertussen houd je jezelf bezig door nieuwe dingen te leren en de dingen die je al kan verder aan te scherpen.

Een tijdje geleden als voorbeeld voor iemand een silo voor op de bouwplaats gemodelleerd in Revit in de hoop hier wat werk uit te krijgen. Helaas is dit niet het geval geweest maar om dat werk niet verloren te laten gaan zijn deze hieronder te downloaden voor iedereen die hem kan gebruiken voor zijn of haar bouwplaatsinrichting in Revit. De modellen zijn gemaakt in Revit 2016. Mocht u interesse hebben in meer/andere families van uw materieel voor de bouwplaatsinrichting dan kunt u altijd contact met mij opnemen via info@deurloobm.nl.

Uiteraard ben ik ook beschikbaar voor het uitwerken van uw ontwerp voor omgevingsvergunning en uitvoering, het in kaart brengen en modelleren van uw bestaande gebouwen en voor ontruimingsplattegronden en tekeningen voor gebruiksvergunningen.

Klik op de afbeelding om de family te downloaden

Beamix Bulk Silo

Megamix Bulk Silo

Bruil Bulk Silo

Bookmark the permalink.

Comments are closed.