DeurlooBM 5 jaar

Omdat 17 april 2022 ook eerste paasdag is en ik die gezellig met familie in de zon heb doorgebracht heb ik gister geen aandacht besteed aan het 5 jarig bestaan van DeurlooBM, dus dan een dag later op tweede paasdag dat maar even doen.

Ik zat op 20 april 2017 bij de KvK hier in Rotterdam, maar ik heb de officiƫle oprichting van DeurlooBM laten zetten op 17 april, omdat ik al wat dingen aan het doen was en het me beter leek om dat dus officieel allemaal te regelen en dus mijn bedrijf een paar dagen eerder op te richten, dus 17 april it is.

Zoals ik in eerder berichten de afgelopen jaren al heb gezegd heb ik de afgelopen 5 jaar aan leuke projecten mogen werken, zowel als freelancer, dus als onderdeel van een team, als projecten die ik voor een vaste prijs heb aangenomen, wat ik nog steeds een leuke mix vind en zoals het er nu uit ziet blijft deze mix er ook wel.

Hoewel, er komen dingen op me af waarbij het zou kunnen zijn dat het freelance deel wat naar de achtergrond gaat en ik meer projecten helemaal zou gaan uitwerken, zelfs met wat hulp, maar daarover later hopelijk vast meer. Maar dit geeft wel te denken en was ook iets dat ik tijdens Pasen eens heb besproken met familie. Waar wil je met je bedrijf naar toe, blijf je ZZP-er, wil je meer, groter, beter, mensen in dienst of niet en wat betekend dat dan voor de balans tussen werk en leuke dingen doen?

Groter worden is geen doel op zich, nooit geweest ook, ik vind het prima wat ik nu doe. Leuke projecten, genoeg geld verdienen en ook tijd om leuke dingen te doen, dus het hoeft niet anders van mij. Maar wat nou als groter worden een gevolg is van? Ik heb er geen probleem mee om nee te zeggen tegen projecten, maar soms is dat lastig als er echt leuke dingen voorbij komen waar je geen tijd voor hebt. Ga je dan een samenwerking aan met iemand, of schuif je een project door, of toch maar mensen erbij halen met alles wat daar dan weer bij komt kijken. Want je moet dan ook na dat project weer wat te doen hebben enz. En als je er dan iemand bij neemt, waar haal je die dan vandaan in deze markt?

Allemaal zaken waar ik de afgelopen 5 jaar vrij regelmatig toch aan dacht en waarschijnlijk iets waar ik de komenden 5 jaar ook nog vrij regelmatig over zal denken, tenzij het iets is wat in de komende 5 jaar gewoon gebeurd als gevolg van…

Bookmark the permalink.

Comments are closed.