Hoe klein is het architectuur/BIM wereldje?

Het werd me deze week weer eens duidelijk hoe klein het wereldje van mijn vak eigenlijk is. Een contract getekend voor een nieuwe project en één van de architecten die daar werkt blijkt een goede vriendin te zijn van een interieur architect waar ik al een jaar of 3 mee samenwerk.

En vandaag zat ik bij een andere architect voor een kennismaking en hij is bij mij terecht gekomen omdat die architect van hier boven en de echtgenoot van die interieur architect hier boven sporten met hem en die elkaar dus elke week zien. Hij zei dat hij op zoek was naar een modelleur, die twee dachten, mmm, wij kennen wel iemand die iemand kent en zo zat ik er ineens aan tafel.

En dan praat je een beetje over het project en blijken daar ook allemaal bekenden aan te werken bij de aannemer en het andere architectenbureau.

Het grappige is dus dat ik met die eerste architect deze week dus op twee manieren in verbinding sta, zowel voor mijn nieuwe project als via de interieur architect en ik vraag me af of zei dat in de gaten heeft. Daar ga ik maandag bij de eerste kop koffie bij de nieuwe opdrachtgever eens over beginnen.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.