Na iets van 7 jaar weer even terug op het ‘oude nest’

Deze week een project begonnen voor SYNRG en dat is een club waar ik, toen ik nog gewoon werknemer was, voor gewerkt heb en toch ook niet.

7 jaar geleden was dat nog BSA Wim de Bruijn, maar in de tussentijd is dat samengegaan in SYNRG. Veel van mijn oud collega’s zitten er nog en er zijn ook een hoop nieuwe.

1 dag in de week op kantoor, wat dus zowel vertouwd voel als nieuw (zitten ook in een ander kantoor) en ik moet aan dat hele kantoor ding wel weer even wennen, maar dat komt goed.

Maar goed, een project in het altijd mooie Rotterdam en ook nog eens op loopafstand van mijn huis, dus als straks alles klaar is ga ik dit gebouw nog heel vaak zien, wat helemaal niet erg is. De eerste ‘fase’ is een maandje werk, maar als het allemaal goed gaat komt daar nog zeker een maand of 6 achteraan, maar dat moet allemaal nog vastgelegd worden.

Ook nog even overleggen wat ik kan en mag delen over dit project, dus stay tuned, er volgt vast binnenkort meer.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.