SAWA Rotterdam voortgang

Het was al ergens eind april dit jaar dat ik kennis maakte met Robert Platje en Max Brobbel van Mei architects and planners via Teams nadat ik reageerde op een vacature, met de melding dat ik geen baan zocht maar dat we wellicht wel eens samen een project konden doen.

Dat gesprek liep goed en ik denk dat er aan beide kanten gelijk een klik was, maar omdat ik al met een project bezig was kon die samenwerking er niet direct komen. Het was pas een half jaar later dat die er uiteindelijk wel kwam en inmiddels ben ik al iets langer dan een maand Mei aan het helpen met het maken van een UO model en tekeningen van SAWA (de verkoop is net gestart, dus als je er wil wonen neem even een kijkje op de site www.woneninsawa.nl, ook voor meer info over dit gebouw met een CLT houten constructie).

Alles bij elkaar best een hele uitdaging. CLT is nieuw voor me (en voor eigenlijk iedereen op deze schaal) en het hele gebouw is voorzien van een houten gevelbekleding die als een soort ‘koppemaat’ fungeren voor het hele gebouw waar alles op is uitgezet en dan is er natuurlijk nog die deadline die steeds maar dichterbij komt, maar dat is dan weer niet voor het eerst.

Hier onder een ‘work in progress’ afbeelding uit Enscape3d waarbij ik bezig wat het deze houten latten op de gevel, de afmetingen kloppen, de texture nog niet, maar dat komt ook goed. Is allemaal eigenlijk niet nodig voor wat we aan het doen zijn, maar omdat ik toch graag ook een mooi plaatje wil laten zien, dus dat toch ook dat maar goed maken.

Ik zal binnenkort ook wat meer bouwkundige dingen laten zien maar vast ook nog wat meer mooie plaatjes.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.