Time flies when you are having fun…

Die uitspraak kennen we allemaal en is zeker waar. Het is namelijk al 4 jaar geleden dat ik ben begonnen met Robin Deurloo – Building Modelling. Allemaal zonder al te veel planning vooraf als ik eerlijk ben, maar gewoon naar de KVK en beginnen. OK ik had het moment wel goed gekozen, zo net na een crisis op het moment dat het allemaal weer wat drukker werd met de verwachting dat er straks veel werk zou zijn en bedrijven niet direct mensen in dienst wilde nemen. Dit bleek toen te kloppen en nu 4 jaar later is dat weer anders. Bedrijven willen nu graag modelleurs in dienst, maar ze zijn lastig te vinden dus roepen ze de hulp in van mensen zoals ik.

Maar goed 4 jaar geleden. Via via en via oude collega’s en connecties wat kleine projectjes en al snel werden de projecten wat groter en interessanter. Van een garage voor een paar auto’s als één van de eerste, naar 5000m2 kantoor als één van de laatste tot nu toe en van alles en nog wat daar tussenin.

Juist die afwisseling de afgelopen 4 jaar vond ik erg leuk, niet altijd hetzelfde kunstje doen maar ook af en toe wat anders en nieuws. Ontruimingsplattegronden, gebruiksmeldingen, installatie projecten, hoogbouw, kantoren, vrijstaande woningen, woonwijkjes, nieuwbouw, renovatie, herbestemming, het zit er allemaal tussen. En hoewel ik wel mijn voorkeur hebt blijft de afwisseling wat het allemaal leuk houdt.

En verder?

Het is lastig vooruit kijken, maar gezien de drukte nu, de verzoeken die ik binnen krijg, de contacten die ik maak en dat er de komende jaren toch best nog wat gebouwd moet gaan worden denk ik dat ook de komende jaren prima zal verlopen. Voor mij betekend dat dat ik moet blijven verbeteren, door werkmethodieken aan te scherpen, nieuwe software te blijven leren, nieuwe ontwikkelingen in de bouw in de gaten houden en kijken wat er geautomatiseerd kan worden. Maar ook bestaande contacten bijhouden en nieuwe contacten maken en blijven zoeken naar die leuke nieuwe dingen.

Dus hopelijk gaan de komende jaren net zo snel voorbij als de afgelopen 4 jaar want dan had ik in ieder geval weer ‘fun’ met als bijkomend voordeel dat het voor Robin Deurloo – Building Modelling ook weer prima jaren zijn.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.